donderdag 1 mei 2014

voorbeschouwing "la bouillonante"

Dit weekend staat op het menu de moeder der trials, la Bouillonante.  Een trail die al een tijdje op mijn lijstje stond.   Gezien zijn reputatie, mocht deze niet ontbreken op het lijstje van "been there done that".
Het moet wel gezegd zijn dat deze trail in de planning met een dikke rode bol was aangeduid.  Hier heb ik naar toe gewerkt.  Na de bittere pil van Spa doorgespoeld te hebben.  Heb ik mij vrij snel terug kunnen focussen op de verdere planning.  Een paar stevige weken, met een paar uitstapjes richting Ardennen en de piste, zouden moeten volstaan om zaterdag er eens flink tegen aan te gaan.
Maar helaas zijn volume en vermogen niet voldoende als ingrediënten voor een geslaagd recept.  Het zijn zeker zonder twijfel de hoofdbestanddelen voor succes, maar het verleden heeft mij reeds geleerd dat er nog zoiets bestaat als ongecontroleerde bewegingen en een mix van zwaartekracht, stenen rotsen en te grote hoogteverschillen, die kunnen leiden tot blauwe plekken, schaafwonden en erger de lappenmand.  Ook optische alertheid kan van cruciaal belang zijn, pijlen en linten super sonisch voorbijzoeven kan ook leiden tot vele ergernis en tijdverlies of erger indien dit zou kunnen leiden tot tijdwinst dan leidt dit tot DSQ.
Het zal er dus op aan komen om ten alle tijde wakker te blijven tijdens mijn avontuur op en rond de burcht van Godfried.

2 opmerkingen:

  1. Hey Thomas! Ik zie je daar! Hopelijk idd geen misverstandjes zoals in Spa en een eerlijke strijd! Ik zal ondertussen wel mijn eigen strijd strijden op de achtergrond ;-). We moeten trouwens in de toekomst eens gaan afspreken qua carpooling denk ik. Ik vertrek zaterdagochtend vanuit Aalter, mocht je nog meewillen, nog wat plaatjes over!

    BeantwoordenVerwijderen