Mijn favorieten

PATAGONIA:

Producent van outdoormateriaal die zich heeft gespecialiseerd in trailrunning.  De trailrunning lijn is een complete collectie die de veeleisende trailrunner voorziet van kop tot teen.  Wat vooral kenmerkend is aan Patagonia is dat men hier enkel oog heeft voor de belangrijke zaken, geen franjes, maar kwalitatieve topproducten.


OVERSTIMS
Dat sportvoeding tijdens lange afstanden belangrijk zijn weet het kleinste kind.  Na een lange zoektocht bij verschillende merken vond ik bij Overstims een serie van produkten die ik 200% vertrouw.  De dranken hebben een vrij neutrale smaak zodat ze niet oprispen, maar schenken voldoende energie.
De gels zijn zeer handig verpakt, ze openen makelijk en zijn makelijk op te eten, geen snijwondjes aan de zijkant van de mond.  Ze hebben verschillende formules, finale, energie, een extra boost en vooral hebben ze heel veel verschillende smaken.  Tijdens wedstrijden van meer dan 6 uur is het leuk om eens te kunnen afwisselen van smaak.
Verder kan ik de Gato cake aan iedereen aanbevelen, dit is een cake die je kan eten tot één uur voor de westrijd.  Dus je hoeft niet een maaltijd te nemen 3 uur voor de start.  Kortom je kan 2 uur langer in je bed blijven liggen.  De cake gaat vlot binnen en is ruim voldoende om een trail van 8 uur te lopen.  (mijn ontbijt bij Grand Trail des Templiers was enkel de Gato cake).

TRAKKS
Een winkel die niet alleen een winkel is.  Je kan bij Trakks niet alleen de nieuwste modellen van piste-tot trailschoenen vinden.  Maar wat Trakks nu net bijzonder maakt is hun manier van werken.  Je kan er een gratis loopanalyse laten doen.  En ze voorzien ook professionele begeleiding en ondersteuning voor de beginnende jogger als de gevorderde atleet die elk op hun eigen ritme hun eigen grenzen willen aftasten en verleggen.  Dit door middel van verschillende soorten trainingsschema's afgesteld op noden van de sporter.
Op regelmatige basis organiseren ze ook clinics en voordrachtavonden met specialisten die bepaalde onderwerpen eens wat dieper uitspitten.
Voor mezelf is het leuk rondwandelen in de shop omdat je alles van A tot Z kan vinden in de shop.  Van een volledige muur met drinksystemen als een uitgebreid gamma aan verschillende kleding sport merken met een knipoog naar trail en niet te vergeten een zeer uitgebreid gamma van trailschoenen en andere.
Nieuw sinds kort is de nieuwe webshop op www.trakks.be daar kan je vanuit je zetel alles makkelijk bestellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten